Savior Otomasyon ve Euradrives işbirliği devam ediyor

Savior Otomasyon ve Euradrives iş birliği devam ediyor

Savior A.Ş.; Nurnberg SPS fuarında yenilikçi ürünleri ile ön plana çıkan inverter üreticisi Euradrives firmasının standını ziyaret etti.

Firmanın ürünlerinin tek yetkili distribütörü olan Savior Otomasyon’nun Euradrives ile gerçekleştirdiği toplantıda yeni ürünler hakkında görüşüldü ve işbirliğinin ne şekilde geliştirileceği üzerinde duruldu. 2 yılı aşkın bir süredir beraber çalışma neticesinde gündeme gelen yeni projeler Euradrives teknik ekibi ile tartışılarak izlenecek yol haritaları belirlendi.

Euradrives & Savior görüşmesi neticesinde Türkiye’de tek yetkili distribütör olmanın yanı sıra Savior Otomasyon’un Bulgaristan, Yunanistan ve Azerbaycan’da da Euradrives ürünlerinin satışını gerçekleştirmesi konusunda anlaşıldı. Çeşitli uygulamalara özel olarak üretilen inverterler ve diğer Euradrives ürünleri hakkında detaylı bilgi edinildikten sonra sonra numune ürünler Savior Otomasyon tarafından teknik destek bölümünde test edilmek amacıyla alındı.

Uzun ve verimli görüşmenin ardından her iki firma yetkilileri geliştirilecek ürünler ile ilgili yol haritası konusunda anlaşarak 2018 yılı hazırlıklarını tamamladılar. SPS Fuarı Savior & Euradrives görüşmeleri sonucunda müşterilere yenilikçi çözümler ulaştırmak amacıyla başlatılan Savior Otomasyon ve Euradrives ortaklığının güçlenerek devam etmesi sağlandı.

Savior Otomasyon ve Euradrives iş birliği devam ediyor