Yeni Panasonic PLC ve servo ürünleri hakkında uygulayıcı ve son kullanıcılara eğitim verildi

Savior Kontrol Otomasyon, endüstriyel otomasyon sektöründe global bir oyuncu olan Panasonic’in yeni PLC ve servo ürünleri hakkında yerli bayi, uygulayıcı ve son kullanıcılara İstanbul’da eğitim verdi.

Panasonic endüstriyel otomasyon çözümlerinin Türkiye resmi distribütörü olan Savior Kontrol Otomasyon’un Teknik Destek M, mevcut ve yeni nesil ürünlerin kullanımı konusunda tüm Türkiye’den katılımın olduğunu belirten

Eğitim seminerine tüm Türkiye’den katılım olduğunu belirten Savior Kontrol Otomasyon Teknik Müdürü İrfan Bıyık: “Panasonic endüstriyel otomasyon çözümlerinin Türkiye distribütörü olarak hem yeni ürünler, hem de mevcut ürünlerin yetenekleri ve kullanım alanları hakkında devamlı bilgilendirme yaparak bayilerimizin, uygulayıcıların ve son kullanıcıların projelerinde kullandığı otomasyon ürünlerinden daha fazla fayda sağlaması için sürekli çalışıyoruz.” dedi.

Bayi ve müşteri eğitimleri için bugüne kadar onlarca eğitim veren Savior Kontrol Otomasyon, gelecekte de bu tür organizasyonlar düzenlemeye devam edecektir. Diğer eğitimler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Eğitim seminerinden görüntüler