Savior Otomasyon ve Tescom UPS, Özbekistan’da Düzenlenen OZuPack Fuarına Katıldı.

DMY Elektronik Grup Şirketleri, dış pazarlara açılmak için yaptığı hamlelere, Özbekistan’da düzenlenen OZuPack fuarına katılarak devam ediyor.

DMY Elektronik Grup Şirketlerinden Savior Otomasyon ve Tescom UPS, Özbekistan’da Düzenlenen OZuPack Fuarına Katıldı.

Fuarda ağırlıklı olarak Tescom UPS cihazları, Savior Otomasyon’un Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olduğu EEuradrives AC Sürücüleri ile renk ayıklama makinelerinin sergilendiğini belirten İhracat Sorumlusu Hasan Zandaradze: “Özbekistan ve çevresindeki ülkelerden gelen ziyaretçileri ağırladığımız standımıza ilgi bizi mutlu etti. Özbekistan’da takip ettiğimiz önemli projeler hakkında da yaptığımız görüşmeler, bu bölgedeki yol haritamızı netleştirmemize yardımcı oldu.” dedi.

Fuarda standımızı ziyaret eden katılımcılar Euradrives inverterlerin yeni ürünleri hakkında bilgilendirildi. Euradrives tarafında pompa ve solar yazılımlı inverter’ler, E2000 serisi ve motora monte edilen EM30 serisi ön plana çıktı.

Fuar sonrasında, Özbekistan ve çevre ülke firmalarıyla yapılacak çalışmalar ile ilgili strateji belirlenerek ilerlenecek.

DMY Elektronik Grup Şirketlerinden Savior Otomasyon ve Tescom UPS, Özbekistan’da Düzenlenen OZuPack Fuarına Katıldı. DMY Elektronik Grup Şirketlerinden Savior Otomasyon ve Tescom UPS, Özbekistan’da Düzenlenen OZuPack Fuarına Katıldı. DMY Elektronik Grup Şirketlerinden Savior Otomasyon ve Tescom UPS, Özbekistan’da Düzenlenen OZuPack Fuarına Katıldı. DMY Elektronik Grup Şirketlerinden Savior Otomasyon ve Tescom UPS, Özbekistan’da Düzenlenen OZuPack Fuarına Katıldı.