SAVIOR DANFOSS’UN MALTA’DA DÜZENLEDİĞİ BAYİ TOPLANTISINA DAMGASINI VURDU

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Malta’da bayi toplantısı düzenledi

Dk8anfoss, 20-23 Mart tarihleri arasında Malta’da “Fark yaratmaya devam ediyoruz” konulu bayi toplantısı düzenledi.

2015 yılında açık ara satışlarını artıran Savior, bayi toplantısında firmamızın satış müdürü Metin Dede’nin aldığı performans ödülüyle de bu yükselişini belgelendirmiş oldu.

 

Danfoss Türkiye Genel Müdürü Emre Gören ve Danfoss Türkiye Segment Ülke Müdürlerinin de bulunduğu organizasyona; ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri olmak üzere üç segmentteki Danfoss bayileri katıldı.

Üç gün süren bayi toplantısında; 2015 yılı değerlendirmesi, 2016 yılı hedef ve stratejileri, Danfoss ürün segmentleri çarpraz satış bilgileri aktarıldı ve bayilerin fikir ve önerileri dinlenildi. Danfoss, bayilerin geçen sene gösterdikleri başarılı performansları değerlendirerek ödül ve plaketler verdi.

Üç gün süren organizasyon işbirliği, bayilerin kaynaşması ve motivasyon açısından verimli geçti.

 

Danfoss Hakkında: Danfoss, yarının dünyasının daha az kaynak ile daha fazlasını yapmasına olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.