Euradrives E2000 Serisi Inverter Yetenekleri ile Pek Çok Alanda Çözüm Sağlıyor

Euradrives E2000 Serisi Frekans Konveteri, dahili fren kıyıcı, EMC filtresi ve üzerinde bulunan potansiyometre ile düşük güçlerden büyük güçlere kadar olan bütün endüstriyel uygulamalarda kullanılmak için özel olarak üretilmiştir.

E2000 Serisi Frekans Konverteri’nin C3 sınıfı dahili EMC filtresi ve 90 kilowatt’a kadar bulunan fren kıyıcı ile pek çok farklı uygulama için güvenli çözüm sağladığını belirten Savior Otomasyon Ürün Yöneticisi Özgür Özkök “0.01Hz frekans çözünürlüğüne sahip E2000’in yüksek hızlı serileri, 2000Hz çıkışı destekliyor. Ayrıca vinç uygulaması için içerisinde özel bir vinç makrosu bulunan E2000Q serisinin de sektördeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağını düşünüyorum.” dedi.

Euradrives E2000 Serisi Frekans Konverteri’nin sahip olduğu sıralı kontrol teknolojisi ile belirli uygulamalar ek bir kontrolcüye ihtiyaç olmadan tamamlanabilmektedir. Cihazda otomatik tork optimizasyon özelliği bulunmaktadır.

Özel bilgisayar yazılımı ile üründe uzaktan ayarlama ve hata tespiti yapılabilmekte, parametreler uzaktan izlenip değiştirilebilmektedir. Ayrıca, kulllanıcıların ihtiyacına göre opsiyonel olarak IP66 tuş takımı eklenerek toza ve suya karşı dayanıklılık sağlanabilmektedir.