19-22 Mart tarihleri arasında WIN 2014 fuarında 14. Kez ziyaretçilerimiz ile buluştuk.

Savior Otomasyn WIN 2014WIN 2014 fuarında distribütörlüğünü yaptığımız yaklaşık 10 markanın ürünlerini sergiledik ve demir çelik, pompa ve havalandırma , tekstil, denizcilik ve otomasyon firmalarının temsilcilerini standımızda ağırladık.

WIN 2014 fuarında sergilediğimiz ürün ve markalar arasında VACON AC Frekans Konvertörleri, Fairford Soft Starter’ları, Panasonic Otomasyon Ürünleri, Weintek Dokunmatik ekran paneller, Trio Motion Kontrol ürünleri ve GE Şalt Malzemeleri yer aldı.

 

Savior Otomasyon WIN 2014 Fuarı VACONVACON AC Frekans Konvertörleri

WIN 2014 fuarında 1 Adet sıvı soğutmalı 1.5MW gücünde ve boyut anlamında hava soğutmalı ürünlere göre %70 daha küçük boyuta sahip VACON AC Frekans Konvertöre büyük ilgi gördü. Boyutlarının küçük olması ve soğutma için havaya ihtiyaç duymaması sebebi ile kapalı alanlarda ve sıcak ortamlarda çalışabilme özelliğine sahip. Aynı zamanda ilgi gören ürünlerden bir taneside IP66 Koruma sınıfına ait VACON 100X modeli. Vacon 100X koruma sınıfının özelliğiyle dış ortamlarda ve 60 dereceye kadar sıcak ortamlarda çalışabilme özelliğine sahip bir ürün. Ayrıca motor üzerine monte edilebilme özelliği ile size yer ve maliyet avantajı sağlayabiliyor.

Vacon AC Frekans Konvertörlerini inceleyin →

Savior Otomasyon WIN 2014 Fuarı FairfordFairford Soft Starter’ları

Fiarford dünya üzerinde soft starter teknolojisinde patenti bulunan iki firmadan biri. Soft Starter teknolojisine öncülük etmiş ve birçok markayada bu anlamda fason üretim yapmıştır. En son jenerasyon ürünlerinde Dokunmatik Ekranlı SYNERGY modeli boyutkarı ve kullanışlılığıyla oldukça ilgi gördü. Kullanım kolaylığı, otomatik motor tanıma özelliği, uygulamaların seçilerek parametrelerin otomatik olarak ayarlanması, enerji tasarrufu yapabilmesi ve küçük boyutlarıyla rakiplerine göre bir adım önde olmayı her zaman başarmıştır. Ayrıca Fairford’un Orta Gerilimdeki Modeli CENTRİS gerçek boyutlarında yapılan baskı fotograf ile birlikte sergilendi.

Fairford Soft Starter’ları inceleyin →

Savior Otomasyon WIN 2014 Fuarı PanasonicPanasonic Otomasyon Ürünleri

WIN 2014 fuarında Panasonic markasına ait birçok ürün sergilendi. Panasonic Servo Motorları ve PLC’nin yanı sıra bu sene ilk defa lansmanı yapılmış olan Lazer Marker demo ünitesi sergilendi. Lazer Marker ürünlere veya istenilen cisimlere (Ahşap, Plastik, Demir v.s.) ayarlanabilen uzaklıkta istenilen yazıyı ve şekli üzerine yazabiliyor. Fuarda yapılan demoda pc’den girilen isim ve soyisim bilgileri anahtarlıklar üzerine yaklaşık 220 mm uzaklıktan yazılarak ziyaretçilere hediye edildi. Ayrıca demo setinde anahtarlığın yerine yerleştirilmesi lazer marker’ın yazı yazacağı alan içerisine taşınması için Panasonic Servo Motorlarından ve PLC lerinden oluşan sistem kullanıldı.

Panasonic Otomasyon ürünlerini inceleyin →

Weintek Marka Dokunmatik ekran paneller

Weintek markası dokunmatik ekran ve operatör panel üretiyor. Fuarda uzaktan İpad ile bağlanabildiğimiz ve görüntüyü istediğimiz HDMİ çıkışı olan bir ekrana taşıyabildiğimiz yeni bir ürün sergilendi. Ürün İpad ile uzaktan bağlanılarak kontrol edilebiliyor ve değerler ekranda okunabiliyor.

Trio Motion Kontrol ürünleri

Trio Motion kontrol ürünleri bir çok eksenden oluşan sistemleri senkron olarak kontrol edebilen cihazlardır.

GE Şalt Malzemeleri

GE Markası kontaktörler, sigortalar, motor koruma röleleri gibi birçok ekipmanı üretebilen bir firma. Bu sene ilk defa GE markasının ürünleri SAVİOR Otomasyon Markası altında fuarda sergilendi ve piyasadaki rakiplerine karşı fiyat avantajı sağlayabilmesinden ötürü büyük ilgi gördü.

.