Savior Otomasyon, Bulutlu Marine için hazırladığı 400kW Gücündeki Bow Thruster Uygulaması’nı Devreye Aldı.

Danfoss Vacon NXP serisi motor sürücüler kullanarak hazırlanan bu uygulama, gemileri dinamik ve hassas çalışma için gerekli kontrolü sağlayarak gemilerin manevra kabiliyetini artıracak şekilde tasarlanmıştır.

Her geminin güvenli bir şekilde yol alabilmesi için iyi bir kaptana, kaptanın da bu manevraları güvenle yapabilmesi için her komuta doğru cevap veren ekipmana ihtiyaç duyduğunu belirten Savior Otomasyon Genel Müdürü Mehmet Celal Şahin: “Güçlü bir bow thruster performansı için Danfoss Vacon NXP serisi motor kontrol çözümlerini kullanarak gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile denizcilik sektöründe başarılı sonuçlar veren mühendislik çalışmalarımızı artırarak sürdürmekteyiz.” dedi.

Danfoss Vacon ve VLT Serisi Hız kontrol sürücüleri, deniz ortamları için üretilmiş kompakt, kullanımı kolay bir ünitede güvenilirlik, yüksek performans ve verimlilik sunar, farklı haberleşme protokolleri ile gemilerdeki diğer kontrol sistemleri ile birlikte çalışabilen entegre çözümler sağlamaktadır.

Savior Otomasyon, Bulutlu Marine için hazırladığı 400kW Gücündeki Bow Thruster Uygulaması’nı Devreye Aldı. Savior Otomasyon, Bulutlu Marine için hazırladığı 400kW Gücündeki Bow Thruster Uygulaması’nı Devreye Aldı. Savior Otomasyon, Bulutlu Marine için hazırladığı 400kW Gücündeki Bow Thruster Uygulaması’nı Devreye Aldı. Savior Otomasyon, Bulutlu Marine için hazırladığı 400kW Gücündeki Bow Thruster Uygulaması’nı Devreye Aldı.